Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ELEVEN T. Design: Na jednom mjestu nudi vam se nekoliko odabranih brandova vrhunskih europskih proizvođača namještaja

ELEVEN T. Design: Na jednom mjestu nudi vam se nekoliko odabranih brandova vrhunskih europskih proizvođača namještaja

Na istom mjestu pronaći će te birani accessoires, rasvjetu, trendovske lifestyle komade, zapravo sve što jedan dom treba

Dom bi trebao biti tamo gdje osjećate radost i sreću. Prostor koji osjećate kao svoj vlastiti i koji odražava duh, život i ljubav ljudi koji tu žive. S takvom je mišlju pokrenut i osmišljen concept store 'Eleven T design'.

Na jednom mjestu nudi vam se nekoliko odabranih brandova vrhunskih europskih proizvođača namještaja. Stoga su salon namještaja i studio za dizajn interijera 'Eleven T design', vlasnice Tihane Runje, koja je upravo vođena tom idejom i pokrenula ovaj posao, jedno od mjesta koje ne smijete zaobići u potrazi za savršenim poklonom ili komadom namještaja koji vam nedostaje, modernog, originalnog i funkcionalnog dizajna. Na istom mjestu pronaći će te birani accessoires, rasvjetu, trendovske lifestyle komade, zapravo sve što jedan dom treba.

Kada zakoračite u prostor show room-a, svjesni ste da je uređen od ruke osobe istančanog ukusa. 

- Klasični komadi namještaja kombinirani s maštovitim, neobičnim detaljima koji otkrivaju i ponosno ističu individualnost prostora i njihovih vlasnika, ono je čemu težimo pri odabiru brandova. Tako u dućanu nalazimo namještaj i dekoracije proizvođača koje smo dugo i pažljivo birali - ističe vlasnica. 

To su EichholtzBloomingvilleLifestyleMiganiHK livingRichmond i mnogi drugi.

U show room-u, koji je smješten u Ulici Kralja Zvonimira 32, kupac također može dobiti savjet, ali i angažirati stručnjake kako bi za njega osmislili životni ili radni prostor. 

Tako iza dizajnerice Tihane Runje i njenog tima, stoje desetci uspješnih projekata, među kojima rado ističe vile za odmor, lokale, manje hotele, apartmane. Svakom projektu pristupa individualno, poštujući posebnosti i želje svojih klijenata. 

Naime, dizajner ima svoju točku gledišta, ali konačni projekt ovisi od toga gdje je dom, tko su ljudi, što rade, koja su njihova očekivanja. To je proces… Slušati, gledati i osjećati.

I onda dobijete fantastičan rezultat, prostor koji je unikatan i osoban. Prostor u kojem osjećate zadovoljstvo i radost.

Vaša reakcija na temu