Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Emisija 'Beat Dalmacije' od petka na Dalmatinskom portalu

Emisija 'Beat Dalmacije' od petka na Dalmatinskom portalu

Dalmacija je posebna, a nadamo se da ćemo njenu posebnost prenijeti u ovaj brzi digitalni format

Prva emisija 'Beat Dalmacije' bit će prikazana na Dalmatinskom portalu u petak, 22. ožujka, riječ je o video prilozima u trajanju nekoliko minuta s poznatim i nepoznatim Dalmatinci koji su svojim djelovanjem obilježili svakodnevicu.

- 'Beat Dalmacije' će pokušati prikazati samu bit Dalmacije kroz razgovore s ljudima iz poduzetništva, politike, estrade, ali i 's ulice'. Dalmacija je posebna, a nadamo se da ćemo njenu posebnost prenijeti u ovaj brzi digitalni format - poručili su iz splitske tvrtke 'Queen Media', koja potpisuje produkciju.

Premijerna emisija će se, dakle, moći pogledati od petka, u njoj će gostovati tri osobe, a već u subotu će biti objavljena duža verzija razgovora s jednim od ta tri gosta.

Vaša reakcija na temu