Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Engleski Rudimental na Split Beach Festivalu

Engleski Rudimental na Split Beach Festivalu

Glazbena manifestacija će se održati 4., 5. i 6. kolovoza na Bačvicama

Engleska grupa Rudimental glavna je atrakcija trećeg izdanja Split Beach Festivala koji se održava 4., 5. i 6. kolovoza na Bačvicama. Kombinacijom drum&bassa, soula, funka i popa, uz pratnju nekoliko raznolikih vokalista ovi glazbenici prenose snažnu energiju kakvu će publika imati priliku osjetiti ovog ljeta u Splitu. 

- Pozivam sve na treće izdanje Split Beach festivala na kojem nas očekuje pravi spektakl na plaži. Tri dana spektakla koji predvodi svjetska senzacija iz Engleske Rudimental. Uz njih La Fiesta glazbeno plesna atrakcija sa specijalnim gostom DJ-em Julianom Jordanom zasigurno će Splitu donijeti jednu novu energiju i spektakl za pamćenje - izjavio je u ime organizatora festivala Tomislav Burazin.


Grad Split ovim festivalom poboljšava ljetnu glazbenu ponudu.

- Treću godinu zaredom podržavamo ovaj projekt jer smatramo da je iznimno bitan za naš grad. Dovodi nam nova tržišta i puno mladih ljudi. Uz to ovo je jedna prekrasna razglednica s naših Bačvica. Ovim promoviramo turizam, glazbu i novi turistički proizvod. Velika glazbena imena najbolji su motivator da nam dođe što više gostiju. Nadamo se da ćemo biti dobri domaćini - izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić


Direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella je poručio da se radi o spektaklu, a ne samo glazbi.

- Ove dvije godine s obzirom da sam bio prisutan na festivalima osobno, mogu kazati da je riječ o posebnom glazbeno-vizualnom spektaklu koji valorizira plažu Bačvice kao jednu odličnu kultnu lokaciju koja se može primijeniti i za ovakva događanja i to vrlo uspješno. Mislim da dosta naših sugrađana nije zamijetilo ovaj događaj proteklih godina, tako da ove godine očekujemo više posjetitelja s obzirom na program - kazao je Stella.

Vaša reakcija na temu