Foto: Dado Marušić EVO RUKE: Jukebox Live Band sinoć je osim trosatnog koncerta vrlo uspješno pohvatao i kadrove za TV spot

EVO RUKE: Jukebox Live Band sinoć je osim trosatnog koncerta vrlo uspješno pohvatao i kadrove za TV spot

Večeras u Đardinu nastupa izvanredni makedonski bubnjar Mihail Parušev

Energični (prčeviti) kaštelanski Jukebox Live Band sinoć je osim trosatnog koncerta vrlo uspješno pohvatao i kadrove za TV spot njihove nove pjesme 'More' u kojoj u parlando ulozi gostuje Marijan Ban te vrlo sugestivno donosi varijaciju na stihove Josipa Pupačića. Pjesma je toliko pitka da ne sumnjamo kako će vrlo skoro zaživjeti u radijskom i TV eterištu. A odlično raspoložena publika nabijena u prve redove spontano je zaigrala svoju rolu u budućem vizualnom uratku redatelja Dade Marušića. Nakon toga uslijedilo je spomenutih 180 minuta euforičnog redanja domaćih i stranih hitova da ti pamet stane. 

Večeras u Đardinu na Evo RUKE nastupa izvanredni makedonski bubnjar Mihail Parušev (Leb i sol) sa svojim ambijentalnim latin jazz projektom 'Parussion' uz asistenciju Joea Pandura na gitari i Jane Fabijanić na vokalu te donosi neku novu glazbu i interpretaciju autorskog izraza spletenog od suzvuka makedonskog etna, latin jazz ugode i laganih nagnuća ultra meditacijama. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare