Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Lovre Lovrinčević EVO RUKE: Sinoć je šlag na kraju bio 'Summertime', a večeras guštajte uz Pop Art

EVO RUKE: Sinoć je šlag na kraju bio 'Summertime', a večeras guštajte uz Pop Art

Ne sumnjamo u dobar show i vrsne gitarske bravure Mate Anesteziologa

Kao tematski potprogram festivala Evo RUKE sinoć je u Đardinu, u sklopu manifestacije Turneja tri Grgura 2018., gostovao varaždinski program na obrascu klasične glazbe.


Kao idejni sunositelj Turneje tri Grgura program je otvorio i najavio Stojan Matavulj, sjajni varaždinski glumac rođen i odrastao u Splitu. Koncertni ured Varaždin poslao nam je u goste dvoje mladih i višestruko nagrađivanih hrvatskih glazbenih umjetnika, Ivana Bobića na klaviru i opernu pjevačicu Irmu Dragičević koji su izveli programski složenac Ivanovih autorskih kompozicija i Gershwinovih napjeva u izvedbi atraktivne Irme.

Publika probranijeg glazbenog ukusa koja je uživala u izvedbama nagradila ih je aplauzima te je za kraj još jednom izveden GG-jev 'Summertime'. Turneja tri Grgura kao autonoman kulturni program već četvrtu godinu za redom svojom razmjenom kulturnih sadržaja obogaćuje scenu Splita, Varaždina i Nina raznolikim koncertima klasične, jazz i blues glazbe, kazališnim gostovanjima, izložbama slika i fotografija, filmskim projekcijama te radi na strukturalnim povezivanjima istovjetnih ustanova, galerija i muzeja. 

Večeras u Đardinu na Evo RUKE nastupa splitski top show band Pop Art. Na tragu njihove dosadašnje reputacije ne sumnjamo u dobar show i vrsne gitarske bravure Mate Anesteziologa.

Vaša reakcija na temu