Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Lovre Lovrinčević EVO RUKE: Rock band Coveri nije ostavio dilemu, a večeras nastupa DJ Dupli

EVO RUKE: Rock band Coveri nije ostavio dilemu, a večeras nastupa DJ Dupli

Autor i voditelj kultne emisije 'Izgubljena generacija' večeras pušta glazbu

Rock band Coveri sugestivno su odradili koncert u Đardinu, ne ostavljajući prostora za dilemu s kojeg izvora su pili vodu mladalačku. Splitski sextet predvođen Sinišom Kuzmićem Kevom, bubnjarem i glavnim vokalom, otvorili su nastup s Bad Company laganicom Ready for Love, a dvoiposatni nastup završili s jednom od himni hippie pokreta Almost Cut My Hair grupe Crosby, Stills, Nash & Young. Bilo je tu Doorsa, Santane, T Rexa, Ten Years After, Deep Purple, Bowieja, Creedence i više-manje svega iz vremena kad se glazba nije konzumirala usputno nego živjelo s njom i za nju. 

DJ Dupli, pravim imenom Damir Duplančić, obilježje je grada Splita, jedan je od začetnika MNK Baterija davne 1985., zatim i resident DJ Baterija partyja, književnik i poeta, radijski urednik, autor i voditelj kultne emisije 'Izgubljena generacija' te posljednjih godina i talk-show meštar, a u Đardinu na festivalu Evo RUKE priprema netipičan DJ program (Untypical Behaviour Day). I ne zaboravi, građanine, refren himne Baterije slovi: 'Forza, Bate, svi u glas!'. Evo RUKE!

Vaša reakcija na temu