Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FABRIQUE PUB: Stand up druženje s Davorom Dretarom Dreletom

FABRIQUE PUB: Stand up druženje s Davorom Dretarom Dreletom

Nastavlja se Stand Up Comedy show utorkom u popularnom splitskom pubu

Fabrique Pub nastavlja svoje goste zabavljati utorkom uz Stand Up Comedy show. Tako na pozornicu Fabrique Puba sutra u 20 sati stiže Davor Dretar Drele

Vrsni komičar, poznat domaćoj publici više od dva desetljeća, kroz razne kazališne, filmske i televizijske uloge, a posebno kao zabavljač na stotinama događanja, s više od dvije tisuće javnih nastupa u svojem životopisu.

Stand up nastupima Drele se počeo baviti i kada se taj vid scenskog izričaja nije nazivao 'stand up' i u proteklih nekoliko godina obišao cijelu Hrvatsku i nasmijao desetke tisuća ljudi. Novi, kako ga komičari zovu 'materijal', nosi ime 'Lista za odstrel'. 

- Ovog puta Drele nastupa kao komičar - satiričar, nabrajajući društvene skupine ili pojedince u društvu koji bi trebali prestati postojati, i svijet bi jednostavno bio - bolje mjesto! Tako će se na njegovom nišanu naći umirovljenici, body builderi, antialkoholičari, Dalmatinci i još mnogi drugi, a publika će u svemu tome prepoznati samo jedno, onu pravu stvar - priliku za smijeh do suza i istinsku zabavu! - kažu organizatori.

Večera nakon nastupa je uključena u cijenu, a za večeru će se posluživati 'balkanske meze' i sve to za cijenu od 130 kuna. 

Rezervacije i kupnja karata:

MAJA +385 99 3209 330

MARIN +385 99 3352 214

Vaša reakcija na temu