Firulaši pobjednici Dana picigina na Bačvicama!

Firulaši pobjednici Dana picigina na Bačvicama!

Medalje su dobili i pobjednici turnira u trešeti i briškuli Slaven Šegvić-Ševa i Roko Vrandečić

Ekipa 'Firule Plakaluša' iznenađujući je pobjednik Dana picigina koji su se ovoga vikenda održavali na splitskim Bačvicama. U završnom nadmetanju šest najboljih piciginaških ekipa pobijedili su ispred 'Divlje horde' koja je prije dvije godine bila pobjednik.

Odlučivale su nijanse, a kod sudaca je presudilo to što su momci s Firula uz prikazanu igru bili i najatraktivnija momčad cijelog natjecanja. Prijelazni pehar kapetanu Ivanu Hajduku uručila je proslavljena splitska olimpijka Đurđica Bjedov. Srebrna ekipa 'Divlja horda' u svojim redovima ima igrača koji je prema odluci piciginaških veterana ostvario najveći napredak u prošloj godini Mislava Dubokovića koji je za to dobio posebno priznanje. Treći su bili 'Gokini livery' predvođeni legendarnim splitskim picinašem i akviziterom Jurom Zokovićem koji je ipak uspio održati na okupu neke od najboljh igrača s prethodnih prvenstava i Dana picigina.

Četvrtoplasiranoj ekipi 'Alo, alo', kojoj je tek za bod izmaknula brončana medalja, nedostajao je kapetan Andrej Sviličić koji je bio pod antibioticima. Prema odluci sudaca oni ipak u svojim redovima imaju najboljeg igrača cijelog nadmetanja, Luku Bartulovića. Peti su bili 'Artefakti' pjevača Gorana Karana, a šesti ekipa 'Drvo drveno' koja je platila danak umoru nakon jučerašnjeg osvajanja turnira na male branke na pijesku splitskih Bačvica.

Medalje su dobili i pobjednici turnira u trešeti i briškuli Slaven Šegvić-Ševa i Roko Vrandečić. Dani picigina okončani su feštom ića i pića na kojoj su već po tradiciji suci morali istrpjeti brojne prigovore od strane nezadovoljnih i poraženih što će se sve zaboraviti do iduće godine kada je na rasporedu 11. Prvenstvo svita u piciginu.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare