Foto: Split fotomaraton
Split fotomaraton: Želite li osvojiti Hajdukov dres?

Split fotomaraton: Želite li osvojiti Hajdukov dres?

Prijave traju do 15. rujna, a kotizacija iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split i 70 za ostale

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu, 16. rujna, održat će se fotografsko natjecanje Split fotomaraton 2017., a start natjecanja će biti u 11 sati na Prokurativama ispred kavane Bellevue. Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji moraju fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Za sve zainteresirane, organizatori će još jednom i to u četvrtak, 14. rujna, u 19 sati, u Fotoklubu Split (Marmontova 5) predstaviti i objasniti pravila natjecanja i biti na raspolaganju za sva pitanja.

Partner ovogodišnjeg Split fotomaratona je udruga Naš Hajduk, a jedina tema koja je poznata prije samog natjecanja zove se 'Za sva vrimena!'. Pobjednik te teme kao nagradu dobit će Hajdukov dres s potpisima svih prvotimaca 'bijelih', a ukupni pobjednik fotomaratona loptu s potpisima svih prvotimaca. Popis svi nagrada i pravila natjecanja može se pogledati na službenoj Facebook stranici.

Prijave traju do 15. rujna, kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se može i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve iznosi 80 kn. 

Prijava (ime i prezime, adresu, godinu rođenja, broj mobitela, veličinu majice, te dokaz o uplati kotizacije) se šalje na splitfotomaraton@gmail.com, a kotizacija se može uplatiti osobno u Fotoklubu Split  ili putem internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017 (primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

Split fotomaraton podržavaju: Splitsko-dalmatinska županija, udruga Naš Hajduk, Anigota, DigitalFoto magazin, Yellow Store Split, Lumis, Fototeh grupa, Prizma, Foto Dalmacija, Tiskara Dvornik, Časopis Meridijani, Cineplexx, Karting Arena Split, FantaSTikon, Kinoteka Zlatna vrata, Gradska knjižnica Marko Marulić, Corto Maltese freestyle food, DeBelly, Matoni, Terminal F, Bepa, Zora bila, UJE oil bar, Artičok,Zinfandel,Mirakul Pizza Split, LAB Split-Craft Brewery, Dalmatinski portal, DalmacijaDanas, fotozine.org i split.com.hr.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare