Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Ali FOTOGALERIJA: Maturalna večer Druge gimnazije
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Druge gimnazije

Zabava se održala u hotelu Le Meridien Lav, a svirala je grupa Euphoria


U hotelu Le Meridien Lav održana je maturalna večer Druge gimnazije. Za zabavu 165 učenika i njihovih profesora pobrinula se grupa Euphoria, a u odličnoj atmosferi su uživali do sitnih jutarnjih sati. Svoju 16. generaciju maturanata ispratila je ravnateljica Ivanka Kovačević.

- Ispraćamo još jednu divnu generaciju, radi se o vrlo pristojnoj djeci s vrlo izrazitom crtom kreativnosti. Svake godine, kada im na kraju dijelim završne diplome, osjećam se sretno jer vidim kako su iz djece koju su nam ih njihovi roditelji povjerili izašli u prekrasne mlade ljude - kazala je ravnateljica, te im u svoje i ime ostalih profesora i djelatnika Druge gimnazije poželjela sve najbolje u životu, te čestitala nadolazeće blagdane.

Josip Šimunović i Karla Periša, maturanti gimnazije, za naš portal su otkrili kako se osjećaju pri kraju svog srednjoškolskog obrazovanja.

- Osjećam se turbulentno, večer je posebna jer mi je ovo vrhunac četverogodišnjeg obrazovanja - rekao nam je Josip.

- Osjećam se umorno od priprema, ali sretno i uzbuđeno - dodala je Karla.

Kada smo kod priprema, Josip je rekao:

- Nama muškarcima ne treba puno vremena za spremanje jer izaberemo klasično odijelo te mislim da potrošimo manje novca od cura koje su večeras bile prekrasne.

Karla smatra da se za mali novac može kupiti haljina i druge stvari za maturalnu večer, samo da se treba pripaziti.

- Maturantima kojima tek slijedi njihova večer poručila bi da nije važno kako će se srediti već kako se u tome osjećaju te u konačnici kao će se zabaviti - poručila je maturantica.

Vaša reakcija na temu