Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Ali FOTOGALERIJA: Maturalna večer Ekonomsko-birotehničke škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Ekonomsko-birotehničke škole Split

Pogledajte fotografije snimljene sinoć u hotelu Le Meridien Lav


U hotelu Le Meridien Lav u subotu navečer je održan maturalni ples učenika Ekonomsko-birotehničke škole Split. Pod budnim okom profesora 245 maturanata se zabavljalo do ranih jutarnjih sati uz grupu Twist On.

- Jako sam uzbuđena što ispraćamo još jednu generaciju maturanata, osobno sam i razrednica 4. A razreda tako da je moje uzbuđenje još i veće. Želim im da uspješno završe posljednji razred, da s uspjehom polože državnu maturu i želim im puno sreće u daljnjem radu te da se sjete srednje škole kao lijepog razdoblja u životu -  kazala nam je profesorica Ivana Plec.

Maturant Roko Trivković nam je tijekom večeri kazao:

- Napetost je na vrhuncu, moram priznati kako sve djevojke večeras izgledaju fantastično, a i mi momci nismo za baciti. Mislim da će ovo biti jako dobra večer. Otac i ja smo skupa birali moje maturalno odijelo, trebalo mi je jako malo vremena za sve pripremiti.

Vaša reakcija na temu