Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'

Donosimo fotografije iz hotela Le Meridien Lav

Aurora music band zabavio je u subotu navečer u hotelu Le Meridien Lav oko 140 maturanata i maturantica IV. gimnazije 'Marko Marulić'. Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo. 

- Sretna sam i pomalo sjetna jer maturante ne dijeli puno do odlaska iz naše škole. Svaki od njih otići će ka svojem izazovu, putu kojeg će izabrati, a mi se nadamo da smo im za njihovu budućnost dali dobre smjernice i podlogu. Sretno im bilo, a poručujem im neka svoja buduća zanimanja biraju srcem. Ova generacija je bila izvrsna, oni pripadaju digitalnom dobu, puno smo od njih naučili, a njima dali jedan tradicionalni način školovanja koji bih voljela da se održi - rekla nam je Ninočka Knežević, ravnateljica IV. gimnazije.

Maturantice Ena Marinković, Sara Milas, Andrea Jaramaz i Lenka Kuljiš za naš portal su rekle da im je najvažnije kako će se provesti na maturalnoj zabavi koju su čekale četiri godine.

- Ono po čemu ćemo pamtiti četiri godine u 'Maruliću' su naši školski kolege i profesori. Da možemo opet birati, upisale bismo ponovno ovu gimnaziju - kazale su nam. 

Nakon zabave očekuju ih pripreme za državnu maturu i upisi na fakultete.

- Škola nam je dala dobru podlogu za različite smjerove i nadamo se upisu na željene fakultete. 

Djelić atmosfere iz hotela Lav pogledajte u fotogaleriji. 

Vaša reakcija na temu