Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split

Grupa Best zabavljala je oko 170 maturanata i njihovih profesora

Maturalni ples učenika splitske Srednje tehničke prometne škole održan je u petak u hotelu Le Meridien Lav. Prekrasne i odlično raspoložene maturante, ali i njihove profesore zabavljala je grupa Best. Nakon uspješno odrađenog poziranja i fotografiranja, nije ih trebalo puno animirati, a zabava je, naravno, potrajala do dugo u noć. 

- Očekujemo ludu i nezaboravnu večer. Jedva smo dočekali maturalnu zabavu koja je kruna našeg četverogodišnjeg obrazovanja. Dugo smo se spremali za današnji dan, posebno mi djevojke koje smo morale pripaziti na više detalja, od haljine, šminke, frizure, cipela, nakita, no spremne smo i te slatke brige ostavljamo iza sebe i kreće onaj ljepši dio, ples i zabava do dugo u noć - složno su nam kazale maturantice prije zabave. 

Profesorica Jasminka Ančić rekla je da je veseli vidjeti mladost na koju je ponosna.

- Raditi u školi je privilegija jer gledate djecu koja stasaju u divne djevojke i momke. Ako ste im uspjeli usaditi one istinske životne lekcije, onda znate da su oni na dobrom putu. Želim im puno zdravlja i neka koračaju svijetom uzdignute glave - poručila je.

- Puno toga se u životu može ponoviti, ali kažu da maturalna večer ima jednu magičnu moć, svoju čaroliju, pa neka tako bude i našim maturantima - dodala je.

Oko 170 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu zabavu, a djelić atmosfere donosi naš fotoreporter Joško Šupić u fotogaleriji. 

Vaša reakcija na temu