Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea

Na fotografijama donosimo mali dio atmosfere s maturalne večeri splitskih glazbenika

Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea održana je u subotu u hotelu Atrium. Kraj svog srednjoškolskog obrazovanja maturanti i maturantice slavili su do dugo u noć sa svojim profesorima. Za vrijeme špalira školski bend zabavljao je okupljene, a tijekom večeri DJ RSPCT. U organizaciji zabave maturantima je pomogla Gordana Tomaš, organizatorica vjenčanja i ostalih proslava, iz tvrtke 'Reci da'.

Ravnateljica škole Vesna Alebić ispratila je svoju devetu generaciju maturanata.

- Dok sam pripremala večerašnji govor za maturante, smislila sam im ponudu da padnu razred i ostanu još jednu godinu s nama u školi. Ova generacija je uistinu predivna, koliko se god veselimo što su izrasli u divne mlade ljude i što iz naše škole idu dalje u život, toliko smo žalosni što ostajemo bez te divne djece. Sve ih dobro poznajemo i znamo koliko su vrijedni, prvenstveno kao kvalitetne osobe, a onda i kao odlični učenici. Poručila bih im da se nimalo ne promijene i neka ostanu ovakvi kakvi jesu - savršeni. Prirodan je tijek da nastave svoje obrazovanje, a vrata škole za njih će uvijek biti otvorena. Jednom 'hatzeovac', uvijek 'hatzeovac' - poručila je Alebić.

U fotogaleriji pogledajte djelić atmosfere koju kroz svoj objektiv donosi naš fotograf Bogdan Klarić.

Vaša reakcija na temu