Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava III. gimnazije
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava III. gimnazije

DJ Peco je bio zadužen za glazbu u hotelu Radisson Blu

Maturalnu zabavu u hotelu Radisson Blu Split u subotu navečer imala je splitska III. gimnazija. Mirjana Matijević, ravnateljica ove prirodoslovno-matematičke gimnazije, poznata i kao MIOC, ispratila je 17. generaciju učenika otkako je na čelu jedne od najboljih škola u Hrvatskoj.

- Naše su generacije učenika posebne svaka na svoj način, sve su izvrsne. Večeras svoju maturalnu zabavu slavi 164 maturanta, ovo je jedna sjajna generacija na koju sam veoma ponosna. Vidjeli ste kako su se divno sredili, ali ono najvažnije za nas je kako se oni lijepo ophode. Djeca su izrasla u zrele mladiće i djevojke, sposobne da nastave svoj životni put - rekla je Matijević.

Učenici III. gimnazije poznati su po dobrim rezultatima na državnoj maturi nakon koje upisuju željene fakultete.

- Uložili su puno truda sa svojim razrednicima kako bi im ova večer ostala u lijepom sjećanju. Želim im od srca da pamte lijepe trenutke svog srednjoškolskog obrazovanja i ovu posebnu večer u njihovim životima. Želim im puno zdravlja i sreće, neka izaberu ono što vole i sigurna sam da takva odluka neće biti pogrešna - poručila im je ravnateljica.

Veseli maturanti su nam rekli:

- Školske dane pamtit ćemo po super ekipi, profesorima koji su nas puno toga naučili i da možemo birati ponovno bi upisali ovu školu!

DJ Peco je bio zadužen za zabavu, a kako su se maturanti i maturantice sredili za ovaj nezaboravni dan pogledajte u fotogaleriji Joška Šupića.

Vaša reakcija na temu