Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Zdravstvene škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Zdravstvene škole

Za dobru atmosferu pobrinula se grupa Twist Off

Maturalna zabava Zdravstvene škole održana je u subotu u Radisson Blu hotelu. Lijepi, vrijedni i pametni, ovi srednjoškolci su nakon puno praktične nastave i ponekad teških predmeta dočekali svoju glamuroznu večer. Grupa Twist Off je zabavljala oko 170 maturanata iz sedam odjeljenja, a u organizaciji zabave maturantima je pomogla Gordana Tomaš, organizatorica vjenčanja i ostalih proslava, iz tvrtke 'Reci da'.

Ponosna na svoje učenike bila je profesorica Diana Vukušić, koja je ispratila 29. generaciju maturanata u svom radnom vijeku.

- Poručila bih svojim dragim maturantima, neka im put bude obasjan dobrotom, mirom i ljubavlju, a ljudi koji će ispreplesti njihov put neka budu dobronamjerni kako bi im pod beskrajnim nebom lagan bio put od gnijezda do zvijezda - kazala je, pa dodala:

- Sretna sam i ponosna na ovu generaciju, ovo je trenutak sreće jer znamo da ispraćamo još jedan naraštaj divnih mladih ljudi. Savjetujem im da pokušaju položiti državnu maturu i odabrati neki studij, međutim, imaju svoja strukovna zanimanja i neka pokažu svoja znanja i vještine koje su stekli.

Maturanti Niko Lasan i Maja Knezović otkrili su nam kako su se osjećali na ovaj, za njih, poseban dan.

- Uzbuđeni smo i sretni te vjerujemo da će ovaj dan ostati upisan u našim memorijama cijeli život. Nama muškarcima bilo je lakše nego curama, trebali smo odabrati samo odjela i cipele. Ovo je kruna našeg školovanja, sve je brzo proletjelo, ali pamtit ću samo lijepe trenutke kojih je bilo na pretek. Večeras ćemo se dobro zabaviti pa krenuti u pripreme za fakultete, osobno planiram upisati fizioterapiju - otkrio nam je Niko. 

Maja je, pak, rekla:

- Odabrala sam školu koja će u budućnosti biti moje zanimanje, samo što želim još nadograditi svoje znanje i upisati primaljstvo. Večer je predivna, malo smo pod tremom koja će proći kada završi špalir. Pripremali smo se dugo za ovaj dan, potrošili smo i dosta novca, ali nam nije žao jer večeras slavimo divne godine provedene u ovoj školi.

Maturanti i maturantice su i ovog put zablistali u predivnim kreacijama, a mali dio odlične atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu