Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Održan maturalni ples V. gimnazije Vladimir Nazor
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Održan maturalni ples V. gimnazije Vladimir Nazor

Učenike i njihove profesora zabavljala je grupa Neron

U subotu navečer u hotelu Le Meridien Lav učenici V. gimnazije Vladimir Nazor proslavili su svoju maturalnu večer. Oni su u odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali do sitnih jutarnjih sati, a za zabavu 162 maturanta i njihovih profesora pobrinula se grupa Neron.

Barbara Mamić i Dino Nazić su nam prije zabave otkrili kako se osjećaju na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja.

- Uzbuđeno! Ovo smo čekali sve četiri godine, velika je ovo večer za nas. Svi su tako lijepi i mislim da nas očekuje jedna večer za pamćenje. Mi cure smo se spremale puno za ovu večer, imale smo puno više stvari za kupiti nego momci, ali mislim da je svaka na svoj način lijepa i posebna - kazala nam je Barbara.

- Nama momcima je nešto lakša priprema za maturalnu večer. Eto, ja sam se spremio za pola sata, no nešto duže su trajale tehničke pripreme za zabavu. Pripremali smo vrapce, razne skečeve i jedva čekam da ova večer krene - rekao je Dino.

Barbara želi upisati plesnu akademiju, dok Dino želi na strojarstvo.

- U Nazora smo dobili veliko znanje i mislim da ćemo uspjeti ostvariti svoje snove. Nikada nismo požalili što smo odabrali ovu školu, uvijek ćemo je se rado sjećati - zaključili su jednoglasno.

Ravnateljica Ankica Kovač uputila je lijepe riječi svojim maturantima.

- Sretna sam i ponosna na ovu generaciju. Poručila bih im da budu i ostanu svoji. Potencijale koje su pokazali u srednjoj školi neka ih nadograđuju u budućnosti. Želim da svoje talente iskoriste. Neka rade ono što vole, znam da je to iluzorno, ali to je ispravan put - zaključila je.

Dio atmosfere s maturalne zabave pogledajte u fotogaleriji...

Vaša reakcija na temu