Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Održana maturalna zabava IV. gimnazije Marko Marulić
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Održana maturalna zabava IV. gimnazije Marko Marulić

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji koju je pripremio Veljko Martinović


U hotelu Le Meridien Lav održan je maturalni ples IV. gimnazije Marko Marulić. Za zabavu 200-tinjak učenika i njihovih profesora pobrinula se grupa Best, a u odličnoj atmosferi su uživali do sitnih jutarnjih sati.

- Osjećam se vrlo uzbuđeno, maturalne večeri me vraćaju u doba naše mature i mladosti. Promijenile u odnosu na moj mladost, ali je ostala tradicija dugog iščekivanja, pripremanja, življenja za ovu noć, sanjanja svojih želja…  Puno se toga u životu može ponoviti, ali kažu da maturalna večer ima jednu magičnu moć, svoju čaroliju, pa neka tako bude i našim maturantima. Oni još ne odlaze iz škole, njih čeka ispit zrelosti, njihova matura i želim im puno uspjeha - kazala je ravnateljica Ninočka Knežević

Antonela Žeravica i Josip Majić, maturanti IV. gimnazije, za naš portal su otkrili kako se osjećaju na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja...

- Smatram da je ovo jedan od najljepših dana u našim životima, zapravo označava kraj našeg školovanja, početak nečeg novog, početak našeg odrastanja i kraj djetinjstva. Ako moj kolega kaže da su se muškarci spremali danima, onda smo mi djevojke mjesecima. Nakon večerašnje zabave kreću pripreme za ispite mature, moramo zasukati rukave i dobro se pripremiti kako bismo ostvarili što bolji rezultat i upisali željeni fakultet. Maturantima koji još nisu imali zabavu poručujemo da se ne boje lapsusa, nego da se opuste i uživaju u svojoj večeri - poručuju maturanti 'Marulića'. 

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji koju je pripremio Veljko Martinović

Vaša reakcija na temu