Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Pogledajte prekrasne maturante Obrtničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Pogledajte prekrasne maturante Obrtničke škole

Učenike i profesore je u hotelu Le Meridien Lav zabavljala grupa Twist Off

Obrtnička škola u petak navečer je imala maturalnu zabavu u hotelu Le Meridien Lav. Do dugo u noć grupa Twist Off zabavljala je 105 maturanata. Davor Kulić, ravnatelj škole, maturantima je poručio neka slijede svoje snove i potrude se da ih ostvare.

- Bilo bi lijepo kada bi izabrali nešto što vole i što će im biti isplativo jer to je formula uspjeha. Bez obzira na sve, ako moraju birati, neka ipak izaberu ono što vole. Neka zacrtaju ciljeve i neka se trude ispuniti ih. Neka se ne obaziru na okolnosti, one su nepredvidive - poručio je Kulić koji kao ravnatelj ispraća šestu generaciju maturanata, a ovo mu je 24. u profesorskom stažu.

- Osjećaji su pomiješani. Svaki put na maturalnoj večeri kod mene se javlja osjećaj sreće jer još jedna generacija izlazi iz naše škole, ali i tuga zbog našeg rastanka. Nadam se da im je naša škola dala prvu stepenicu ka njihovim uspjesima i želim im puno sreće u životu.

Lucija Brkulj i Karla Raboteg, nakon što završe srednju školu, steći će zanimanje kozmetičarki. Dok će Lucija  pokušati upisati fakultet,  Karla će nastaviti usavršavanje u struci. Ovu večer pamtit će kao posebnu... 

- Ova večer se doživi jednom u životu, puno smo se spremale, trudile smo se ne potrošiti puno, ali nije nam žao jer ovo poseban dan - zaključile su cure koje će školske dane najviše pamtiti po kolegama i profesorima.

- Ne bih nikada mijenjali dan kada smo odlučile upisati ovu školu. Najviše ćemo školske dane pamtiti po razrednici koja je divna osoba, po složnom razredu, vjerovali ili ne, sve smo žene i dobro smo se slagale. Pamtit ćemo samo lijepe trenutke - zaključile su.

Vaša reakcija na temu