Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Pomorska škola proslavila maturalnu večer
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Pomorska škola proslavila maturalnu večer

Bravo bend zabavljao je okupljene u restoranu Bolero

Maturantice i maturanti Pomorske škole u Splitu u petak navečer u restoranu Bolero su proslavili skori kraj srednjoškolskog obrazovanja. Učenici su veselje podijelili s partnerima i partnericama, obiteljima i profesorima, a plesalo se i zabavljalo do kasno u noć. Oko 150 maturanata podijeljenih u sedam razreda zabavljao je Bravo bend.

Ravnatelj Pomorske škole Dragan Pavelin ispratio je svoju 26. generaciju maturanata.

- Drago mi je što su djeca postali odrasle osobe i što odlaze, a s druge strane mi je žao jer se naviknete na te iste učenike i na neki način vam uđu pod kožu. Svaka generacija je specifična, svake godine u našu školu dolaze sve bolji učenici koji ostvaruju sve bolje uspjehe. Sada kada odlaze iz škole, kazao bih im da dalje nastave s radom, trudom, neka idu svojim fantazijama i snovima te da nekada nikad ne odustaju - poručio je ravnatelj.

Kratko se prisjetio i svoje maturalne zabave.

- Bilo je to davno, prije 40 godina. Na nekih način sve je bilo isto, danas se društvo mijenja, ali se dobro sjećam osjećaja sreće i uzbuđenja te večeri.

Kako je bilo na maturalnoj zabavi 'pomoraca' pogledajte u fotogaleriji koju donosi naš fotoreporter Veljko Martinović.

Vaša reakcija na temu