Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Ravnatelj Kovačević ispratio svoju 24. generaciju maturanata Grafičke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Ravnatelj Kovačević ispratio svoju 24. generaciju maturanata Grafičke škole

Fotografije s maturalne zabave donosi nam Veljko Martinović


Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo u petak navečer u hotelu Atrium, gdje je 150 učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita sa svojim profesorima uživalo u maturalnoj zabavi. Maturanti i maturantice blistali su u svečanim haljinama i odjelima, a rasplesali su se uz ritmove Bravo benda. 

Ravnatelj škole Ivan Kovačević ispratio je svoju 24. generaciju maturanata. 

- Ovo je 24. generacija učenika škole koju ispraćam u život. Svaki put iz nova me razveseli maturalna zabava, starim, a svake godine se pomlađujem. Zato je lijepo raditi u školi jer veseli kada djeca u četiri godine postanu djevojke i momci, a još k tome si im ugradio obrazovanje - rekao je Kovačević.

- Prisjetim se svoje maturalne zabave koja je bila u hotelu Marjan, mogu vam reći da se tu nije puno toga promijenilo. Želim poručiti svojim maturantima da će malo biti ono što su naučili, neka rade na sebi, jer ih samo to može voditi kroz život, neka se poštuju i traže dobro u svakom čovjeku. To je garancija uspjeha - dodao je.

Momci i cure su sjajili, očito je bilo da se dobro zabavljaju.

- Osjećamo se uzbuđeno, nervozno, sretno, oduševljeno, sve emocije su nam spojene u jednu. Ovo je večer koja se dugo čeka, a s druge strane predstavlja trenutak odrastanja, a vjerujem kako nas većina to ne želi. Pripreme su jako dugo trajale, nije se puno potrošilo, na zadovoljstvo naših roditelja - kroz smijeh su nam kazale maturantice Nađa Janjčić i Mila Ivančić

Dodale su i kako ih brzo očekuje povratak u stvarnost jer im slijede pripreme za državnu maturu i upis na fakultete. Poslale su i poruku svim maturantima koje tek očekuje 'najluđa noć' u životu.

- S pripremama krenite na vrijeme, uživajte u svakom trenutku priprema, nemojte se nervirati, jer vam maturalna zabava treba biti nešto što ćete pamtiti cijeloga života. Jednostavno, ne postoji loša zabava, ako je ekipa vesela - poručile su maturantice. 

Fotogaleriju s maturalne zabave donosi nam Veljko Martinović.  

Vaša reakcija na temu