Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Još jedan odličan provod na splitskom kampusu, pogledajte koga smo sve 'uhvatili'

FOTOGALERIJA Još jedan odličan provod na splitskom kampusu, pogledajte koga smo sve 'uhvatili'

Nastupio je Euforia band

I sinoć je bio dobro popunjen plato pred Zgradom triju fakulteta na kojem se odvija Advent na kampusu. Mnogi su se studenti, ali i maturanti zabavljali uz nastup Euforia banda.

Koga smo sve 'uhvatili' objektivom, pogledajte u priloženoj galeriji fotoreportera Veljka Martinovića.

Ovaj je koncert tek djelić bogatog programa Adventa na kampusu. Uz cjelodnevni adventski šušur praćen tisućama lampica i božićnim ukrasima te glazbeni program, koji će potrajati sve do 20. prosinca, studente očekuje i bogat popratni program. 

Također, pod okriljem Adventa na kampusu u Zgradi triju fakulteta održava se i Smotra Sveučilišta u Splitu. Započela je još u ponedjeljak, 4. prosinca, a okončat će se danas u predvečernjim terminima, netom prije koncerta koji će održati Varenina trio, pojedinačnim predstavljanjem preostalih sastavnica. 

Vaša reakcija na temu