Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Little Sister u Gudinu, Sandra Torlak s The Bandom u Red Baronu, Groovies u Baraci

FOTOGALERIJA Little Sister u Gudinu, Sandra Torlak s The Bandom u Red Baronu, Groovies u Baraci

Za sve glazbene ukuse

Sinoć je ispred novootvorene 'Gudin pigerije' u Splitu nastupila grupa 'Little Sister' koju čine Ivan Špar pjevač i gitarist, Marko Popović pjevač i perkusionist te Ivo Kralj pjevač i klavijaturist a pridružio im se i Duje Stina na djembi. Prisutni su uživali u njihovoj obradi hitova Beatlesa, Bee Geesa, Queena, Lou Reeda, CCR-a, Pink Floyda, Deep Purple i drugih. 

U 'Red Baronu' je nastupila pjevačica Sandra Torlak s The Bandom (Vlade Brzović gitara i vokal, Blanka Milat bubanj) a na repertoaru su im bile pjesme Massima, Magazina, Dalmatina, Vesne Pisarović, Doris Dragović, Olivera Dragojevića, Nine Badrić i drugih.

'Baraka' je ugostila odličnu rock grupu 'Groovies' predvođenu fantastičnom pjevačicom Doris Čavkom. Uz nju su još bili i Goran Kelčec na gitari, Lovre Bilić na bas gitari te Teo Frana na bubnjevima. Prisutni su mogli uživati u njihovoj obradi pjesama Beggin`, Get back, Ain`t no sunshine, Runaway, Venus, Midnight hour, Gimme some lovin`, Be my baby, Jolene, Cecilia, Rebel Yell, To love somebody i drugim.     

Vaša reakcija na temu