Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Ali FOTOGALERIJA: Maturalna večer Turističko-ugostiteljske škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Turističko-ugostiteljske škole

Grupa Volare zabavljala je učenike u hotelu Atrium

U hotelu Atrium u petak navečer je održan maturalni ples učenika Turističko-ugostiteljske škole Split. Oko 180 maturanata pod budnim okom profesora se zabavljalo do ranih jutarnjih sati uz grupu Volare.

Svoju osmu generaciju maturanata ispratio je ravnatelj Ivo Bilić.

- Ovo je mladost koja je zaigrana, lijepa i ona nas profesore motivira za daljnji rad jer je učiteljski poziv jedan human i prekrasan poziv koji nas samo uzdiže. Iako oni imaju još neko vrijeme ići u školu, poručio bih svojim maturantima neka se u životu bore za svoje ciljeve i neka ostvare ono što su zamislili jer im samo upornost i ustrajnost mogu u životu pomoći - kazao je ravnatelj.

Toni Prkić ispričao nam je da nije požalio što je upisao ovu školu te da će pamtiti svoje srednjoškolsko obrazovanje po lijepim trenutcima.

- Profesori i svi zaposlenici su na jednom visokom nivou te bih svakako svima preporučio da upišu Turističko-ugostiteljsku školu, uostalom ova zanimanja su budućnost Dalmacije i Hrvatske - kazao je Toni.

Dodao je još:

- Maturalna večer zaista je posebna, nije kao vjenčanje ili neki drugi tulum. Spremali smo se jako dugo, pripremili smo vrapce i neke točke koje će upotpuniti ovu večer. Osobno se nisam dugo spremao, odlučio sam se za casual stajling jer ne volim izgledati službeno. Mislim da se danas za vrlo malo novca može jako dobro spremiti za maturalnu večer.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji...

Vaša reakcija na temu