Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Otvorena izložba fotografija 'Splitsko Jedinstvo'

FOTOGALERIJA Otvorena izložba fotografija 'Splitsko Jedinstvo'

U objektivu Tomislava Bekavca, autora fotografija, su se tako na prepoznatljivim lokacijama našle sportske veličine koje su upisale Split na sportsku kartu

U veselom ozračju centra grada i toplog ambijenta caffe bara 'Odmah iza' otvorena je u srijedu popodne izložba fotografija 'Splitsko Jedinstvo'. Kao nastavak zbivanja u danima oko blagdana sv. Dujma te kao svojevrsni produžetak projekta stvaranja slavljeničkog kalendara KUD-a Jedinstvo za 2019. godinu koji je spajajući sport i kulturu objedinio dva, uz glazbu, dva najprepoznatljivija splitska branda, ova izložba je nastala iz želje da prikaže široj publici svu onu vrijednu slikovnu građu koja najzad nije ušla u njegovu konačnu verziju.

objektivu Tomislava Bekavca, autora fotografija, su se tako na prepoznatljivim lokacijama našle sportske veličine koje su upisale Split na sportsku kartu, dočim im je život i duh udahnula vješta obrada Zorana Bakovića.

Okupljene je u formalni dio s nekoliko prigodnih riječi uveo potpredsjednik KUD-a Jedinstvo Emin Sarajlić, a izložbu je službeno otvorio predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić.

Ugodno druženje i razgledavanje se nastavilo uz nježnu zvučnu kulisu instrumentalnog repertorara mandolinsko-tamburaškog orkestra KUD-a Jedinstvo, a među posjetiteljima su se uz predstavnike Grada, Županije i medija našli i 'modeli' samih slika foto-sessiona: taekwondoašice sestre Ana i Lucija Zaninović, ultramaratonka Nikolina Šustić s također uspješnom sestrom Natašom Šustić kao i splitski veslač Igor Boraska u ime HVK Gusar.

Izložba će biti otvorena do kraja tjedna u lounge dijelu caffe bara 'Odmah iza' na Poljani Tina Ujevića, odmah ispred prostorija KUD-a Jedinstvo. 

- Našim domaćinima se ovim putem iskreno zahvaljujemo na gostoprimstvu i podršci, a nama ne preostaje ništa drugo nego pozvati sve građane da u ugodnoj atmosferi razgledaju fotografije te prate nas i dalje u ovoj, za nas velikoj, svečanoj godini proslave stogodišnjice KUD-a Jedinstvo - poručili su.

Vaša reakcija na temu