Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTO/VIDEO Rock and roll zabava u Baraci i Planu B

FOTO/VIDEO Rock and roll zabava u Baraci i Planu B

Nastupali Little Sister i RaptorX

Sinoć je u BackBaru Plana B nastupila splitska grupa 'Little Sister' koju čine Ivan Špar pjevač i gitarist, Marko Popović pjevač i perkusionist te Ivo Kralj pjevač i klavijaturist. Na repertoaru su im obrade uglavnom stranih rock i pop hitova a kao zanimljivost je i ta što je Ivan Špar ovom prigodom akustičnu gitaru zamijenio električnom te su ove obrade zvučale posve drugačije. Brojna publika je uživala u odabranom repertoaru, a jedino ih je rastužila obavijest da će se svirke uživo nastaviti tek u jesen.

U Baraci je nastupila grupa 'RaptorX' iz Trilja koja je brojnu publiku rasplesala i raspjevala uz hitove Bijelog dugmeta i Divljih jagoda. Grupu čine Luka Botica pjevač i bas gitarist, Ivan Pešo Kozina gitarist i pjevač, Dominik Dugi klavijaturist te bubnjar Danijel Stojan, a mogli smo čuti pjesme Za Esmu, Motori, Bitanga i princeza, Zauvijek tvoj, Šejla, A i ti me iznevjeri, Ako ima Boga, Napile se ulica, Krivo je more, Lipe cvatu i druge.   

Vaša reakcija na temu