Foto: Joško Šupić GOSTI O NAMA Castor i Vanesa: Došli smo se opustiti i razgledavati, a možda bismo se čak jednom vratili za Ultru

GOSTI O NAMA Castor i Vanesa: Došli smo se opustiti i razgledavati, a možda bismo se čak jednom vratili za Ultru

Volimo riblja jela pa nam vaša kuhinja jako odgovara

Castor i Vanesa, mladi par iz Španjolske, za boravak u Splitu su se odlučili nakon što su im ga preporučili njihovi prijatelji...

- U Split smo stigli jučer i u njemu se planiramo zadržati dva dana. Došli smo se opustiti i razgledavati. U Hrvatskoj smo već jedan tjedan, za sada smo posjetili Zagreb i Zadar. Odsjeli smo u apartmanu u blizini centra grada, kako ne bismo morali dugo pješačiti. Najviše nam se svidjela plaža Bačvice jer je pješčana. Gušt je proštetati Rivom i Zapadnom obalom, Split je lijep grad - kazali su nam Španjolci pa nadodali:

- Dalmatinska hrana je na vrhunskom nivou, volimo riblja jela pa nam vaša kuhinja jako odgovara. Cijene u Splitu su mnogo jeftinije od onih u Barceloni te nam savršeno odgovaraju.

Za kraj su još kazali:

- Hrvatska obala je jedna od najljepših na svijetu i svakako se nadamo da ćemo se jednog dana ovdje vratiti. Drugi put možda čak i za Ultru - uz smijeh su zaključili Castor i Vanesa.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare