Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOSTI O NAMA David i Claire: Hrvatska je prelijepa, a reprezentacija među najboljima na SP-u i bolje da se međusobno ne susretnemo

GOSTI O NAMA David i Claire: Hrvatska je prelijepa, a reprezentacija među najboljima na SP-u i bolje da se međusobno ne susretnemo

Večeras ćemo slaviti ovu pobjedu do kasno u noć

U Fan zoni splitskog Đardina nakon utakmice Engleske i Paname (6:1) vladala je sjajna atmosfera. Tamo smo zatekli rasplesanu i raspjevanu skupinu Engleza koji su slavili pobjedu svoje nacionalne vrste. Popričali smo s Davidom i Claire koji su nam podjelili svoje dojmove boravka u Hrvatskoj.

- U ovom perivoju zaista je dobra atmosfera, a pogotovo za nas jer smo Panamu pobijedili 6:1 te zato što smo to proslavili sa svojim sunarodnjacima - kazao nam je mladi par iz Engleske koje smo potom upitali što misle o našim ‘Vatrenima’.

- Hrvatska je zasigurno jedna od najboljih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, nadamo se da se s njima nećemo uskoro sresti. Modrić, Mandžukić i Rakitić su vaši najveći aduti i svjetska klasa igrača. Sigurno ćemo i iduću utakmicu doći ovdje gledati.

Otkrili su i što će još posjetiti tijekom boravka...

- Hrvatska je zaista prelijepa država, jedno od najljepših mjesta koje smo posjetili, ne znamo što bi prije izdvojili, ali istaknut ćemo sjajnu klimu, prirodne ljepote, čistoću i prelijepo Jadransko more. Večeras ćemo slaviti ovu pobjedu do kasno u noć, a sutra idemo na izlet u Dubrovnik. Deset dana boravit ćemo u Hrvatskoj, a svoj odmor nadamo se iskoristiti za posjet okolnih gradova i otoka.

Vaša reakcija na temu