Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GOSTI O NAMA Sarah i Elise: Panorama sa zvonika katedrale sv. Dujma najljepša je na svijetu

GOSTI O NAMA Sarah i Elise: Panorama sa zvonika katedrale sv. Dujma najljepša je na svijetu

Večeras nam je u planu navijati najprije za Francusku, a potom za Hrvatsku u Fan zoni

Sarah i Elise sreli smo u obilasku Dioklecijanove palače te smo ih pitali za njihove dojmove boravka u Hrvatskoj.

- Stigle smo na sedmodnevni odmor kojeg smo započeli u Dubrovniku, a danas ga nastavljamo u Splitu. Planiramo posjetiti još i Šibenik, Zadar, Rijeku i Pulu te se u svakom gradu zadržati po jedan dan. Dobile smo preporuke od lokalnog stanovništva kako moramo razgledati zvonik katedrale sv. Dujma i s jedva čekamo vidjeti Split odozgor - kazale su nam prijateljice iz Francuske koje smo sačekali dok su se penjale na zvonik, a potom su nam oduševljene otkrile:

- Ovo je najljepša panorama na svijetu i nije nam žao što smo morale pješačiti na 57 metara visok zvonik. Vidikovac je zaista spektakularan jer pruža pogled na čitav grad i otoke u blizini.

Naše sugovornice očarale su i ukusne dalmatinske delicije, a pohvalile su nam se i s pokojom naučenom hrvatskom riječju.

- Riba na gradele je odlična - poručile su Francuskinje koje ističu neočekivano visoke cijene u Dubrovniku.

- Mislile smo da su cijene niže nego kod nas. U Splitu je nešto povoljnije za boravak, a nakon obilaska ostalih gradova imat ćemo potpuni dojam.

Za kraj su poručile:

- Sutra putujemo za Šibenik, a večeras nam je u planu navijati najprije za Francusku, a potom za Hrvatsku u Fan zoni. 

Vaša reakcija na temu