Gradonačelnikova supruga: Žao mi je što nismo uspjeli stići na Guettu, ali nadoknadit ćemo večeras

Gradonačelnikova supruga: Žao mi je što nismo uspjeli stići na Guettu, ali nadoknadit ćemo večeras

Andro Krstulović Opara i Daniela Marasović Krstulović došli su na Poljud

Pred stadionom je gradonačelnik Andro Krstulović Opara kazao kako su se došli malo zabaviti nakon dobro obavljenog posla komunalnih i javnih službi te da za sada funkcionira sve dobro. 

- Nadam se da će i večeras i sutra ujutro biti kako je išlo i do sada. Joe Bašić i njegova ekipa su pohvatali konce koji su bili ozbiljno zamršeni pred nepuna dva mjeseca i uspjeh ovogodišnje Ultre, zadovoljstvo građana, prije svega Splićana s Ultrom i njenim rezultatima su najbolje jamstvo za uspjeh i narednih godina. Veseli me - podijelio je dojmove Krstulović Opara.

Upitan je i je li promijenio mišljenje o Ultri, s obzirom da je sada u drukčijoj ulozi.

- Nisam nikada promijenio mišljenje, ja sam prije četiri godine bio kritičan prema ljudima koji su predstavljali Ultru kao ultimativno, apsolutno i 'super divno krasno' bez pokazatelja. Mene veseli da je Joe Bašić i njegova ekipa zajedno s ministrom Capellijem se usuglasila ove godine, a istovremeno je i naše Sveučilište također shvatilo koliko je potrebno napraviti pravu analizu koja će dati 'cost benefit' onog što Ultra donosi Splitu - odgovorio je na pitanje.

Te dodatno pojasnio:

- Uvijek govorim da je Ultra sjajni poduhvat ne samo poduzetnički nego i turistički proizvod, ali 'show me the numbers'. Želim brojke!

Naveo je kako je pet godina Ultra ovdje, a Grad Split i dalje nema novca za udžbenike. 

- Negdje se griješi. Ja sam odlučan pokazati te brojke i vidjeti gdje možemo kao gradska administracija pripomoći organizaciji kako bi izvukli najveći benefit, za grad, građane i budžet - smatra.

Kazao je i kako u konačnici njegovo osobno mišljenje nije bitno jer on mora osluškivati građane.

- I ukoliko su građani zadovoljni, ukoliko negativni impakt prenapregnuća infrastrukture, prljavštine i svega ostalog je manje nazočan, onda sam i ja zadovoljan. Ja moram pratiti što građani kažu - poručio je.

Kakvo je njegovo mišljenje o Ultri je prisnažio time i da je privatno zadnjih godina dolazio sa suprugom, uživao i veselio se skupa s ostalima. 

- Toliko o mom privatnom mišljenju - dodao je.

Supruga Daniela Marasović Krstulović je kazala kako joj se svidjelo prethodnih puta.

- Ta dva puta mi se svidjelo jako, činjenica je da smo mi ljudi u godinama ostali toliko sati... Žao mi je što nismo uspjeli stići na Guettu, ali nadoknadit ćemo večeras - otkrila je.

Znači vi navijate da Ultra ostane što duže, pitali su mediji.

- Čini mi se da Splićani navijaju da ostane što duže i to svi slojevi društva - diplomatski je odgovorila.

Ubacio se potom gradonačelnik.

- Naša kćer od 11 godina se razveselila kad je čula da će Ultra biti još pet godina, da će dočekati da može ići. Sinoć je na 'live streamu' gledala Guettu kod kuće do dvi ure - nasmijao se.

Na koncu je opet istaknuo:

- Ono što je rekla moja supruga, bitno je da Splićani žele Ultru i ako je tako, a svi su pokazatelji da jest, Ultra će biti.

Podsjetio je da je jutro nakon prvog dana bio sa suradnicima na terenu.

- Potrudili smo se da sve greške koje smo uočili prethodnih godina budu uklonjene i vidjeli ste da je, što zbog uigranosti komunalnih službi prethodnih godina što zbog naše odlučnosti da uklonimo sve ono što bi građanima možda moglo smetati, rezultiralo time da danas praktički imamo unisono stajalište građana da je Ultra potrebna. Ponavljam, Ultri će biti mjesta u Splitu kao što mora biti i Aidi na Peristilu - završio je gradonačelnik Opara prije ulaska u utrobu stadiona.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare