Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dariusz Sankowski from Pixabay GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Predavanje na temu 'Uloga Zrinskih i Frankopana u borbi protiv Osmanlija'

GRADSKA KNJIŽNICA SOLIN Predavanje na temu 'Uloga Zrinskih i Frankopana u borbi protiv Osmanlija'

Ulaz je besplatan

Družba 'Braća Hrvatskog Zmaja' - Zmajski stol u Splitu i Ogranak Matice hrvatske u Splitu pozivaju na predavanje 'Uloga Zrinskih i Frankopana u borbi protiv Osmanlija (vojni aspekti)' koje će se održati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin u subotu, 27. travnja s početkom u 11 sati. Predavanje će održati general dr.sc. Mirko Šundov, Zmaj od Svilaje, a moderatorica će biti Snježana Šetka.

Predavanje se organizira ususret spomendanu Zrinskim i Frankopanima koji se obilježava 30. travnja na dan pogibije Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana.

Ulaz na predavanje je slobodan.


Vaša reakcija na temu