Gree - zvijer od klime!

Gree - zvijer od klime!

Najbolji izbor za hlađenje i na ekstremno visokim temperaturama

Sigurno Vam pomisao na ljetne nesnosne vrućine zadaje glavobolju. Previsoka temperatura u zraku ometa Vašu koncentraciju, ugrožava Vaše zdravlje, iscrpljuje Vaše tijelo te izaziva osjećaj 'fjake'? Tražite provjeren i pouzdan način kako se 'osvježiti'?! Imamo najbolje rješenje za Vas!

Svojom dugogodišnjom tradicijom, izvrsnom kvalitetom, vrhunskim performansama, tehnološkim inovacijama te strasti za napretkom, Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja i regija (preko 300 milijuna). Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje 'World Brand' Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.


Upravljajte Vašim klima uređajem iz bilo kojeg kutka svijeta.

GREE zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-FI sučeljem za upravljanje putem interneta te bez puno napora pružaju korisnicima fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve što je potrebno jest Wi-Fi smart aplikacija i registracija na GREE Cloud Platformi i uređaj je spreman za upravljanje putem smartphonea, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

           

GREE klima uređaji odlikuju se niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka ( što u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti propuhu), noćnim krivuljama zbog kojih je san iznimno ugodan i efikasnim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature. Upravo zbog ovakvih karakteristika Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja svijeta.

Široki asortiman Gree klima uređaja omoguće Vam da izaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Ako želite da ovog ljeta Vaša svakodnevnica bude ispunjena osjećajem ugode, odabirom Gree klima uređaja sigurno nećete pogriješiti.

 - Tvrtka se ne može osloniti samo na promjene koje donosi okruženje, već treba imati hrabrosti kako bi mijenjala svijet - kaže Dong Mingzhu - predsjednica uprave Gree Electric Appliances

Saznajte više na www.deltron.hrFacebook stranici.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare