Grupa Festivo objavila svoj autorski prvijenac

Grupa Festivo objavila svoj autorski prvijenac

Nenad Ninčević je napisao pjesmu 'Ala koze'

Grupa Festivo je splitska grupa koja u trenutnoj postavi djeluje nekoliko godina, a čine je Joško Radić (bubanj, udaraljke), Pavao Akrap (gitara, usna harmonika, back vokal), Marko Budalić (klavijature i harmonika), Teo Vojković (lead vokal, gitara), Goran Marušić (bas, kontrabas), Zlatko Šimić (lead vokal, tamburica, truba) i Vilma Novaković (lead vokal).

U smislu programa ova grupa nudi dva potpuno različita programa, jedan koji bi danas mogli nazvati standardnom postavom s električnim instrumentima, te drugi koji je tamburaškog karaktera. 

Objavili su autorski prvijenac 'Ala koze', koji je nastao u suradnji s poznatim hrvatskim skladateljem i tekstopiscem Nenadom Ninčevićem koji je autor stihova za pjesmu. Autori glazbe i aranžmana kao i scenarija za spot su Pavao Akrap i Joško Radić, a glazbeni producent je Ivica Čović Pipo.

- Svojim sudjelovanjem u stvaranju pjesme posebno su nas zadužili momci z studija Loops gdje je pjesma snimljena, Teo Turk iz klape Šufit koji je pridonio vokalnoj raznovrsnosti pjesme, Teo Brajčić i Brankica Brodarić (back vokali), Predrag Svačić - tubista, Mario Blažević koji je vlasnik sale 'Mr&Mrs', gdje je snimljen dobar dio kadrova za spot, a ujedino je i glumio u spotu,  zahvalu zaslužuje i Teo Berecka (kamera i montaža) te Dean Dergić koji je sudjelovao u spotu kao trubač - poručili su iz grupe.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare