Grupna terapija smijehom u petak 13. u Lori

Grupna terapija smijehom u petak 13. u Lori

Beogradski glumac Srđan Jovanović dolazi u Split s uspješnom stand-up komedijom

Jesen najpopularnijih regionalnih hit komedija nastavlja se ovog petka, 13. listopada, u dvorani Lora gostovanjem Srđana Jovanovića i njegove 'Grupne terapije'.

Ovaj autorski projekt beogradskog glumca je prva srpska predstava u žanru stand-up komedije. Predstava je premijerno izvedena 28. svibnja 2009. u beogradskom Bitef artu i od tada je odigrana preko 200 puta, u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Švicarskoj... Od 2011. do 2016. predstava je bila na repertoaru  Zvezdara teatra.

'Grupna terapija' na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vrijeme i prostor u kojem živimo, svakodnevne probleme s kojima se susrećemo i teme koje ne želimo spominjati. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stand up-a, otkrivajući sve probleme s kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju. Ogoljena, šarmantna, smjela i maštovita, predstava nudi plejadu likova, od političara, poznanika, kolega, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se kronološki nižu u jednu cjelinu.

- Na 'Grupnoj terapiji' do suza se smijemo svakidašnjim situacijama u kojima svi prepoznajemo sebe i nerijetko gledatelji imaju potrebu ponovo i ponovo pogledati ovu nezaboravnu majstorski izvedenu stand up komediju. Urnebesni smijeh prati svaku njegovu izvedbu od početka do kraja kao svojevrsna grupna terapija smijehom - to je  odgovor zašto su njegove izvedbe stalno rasprodane te publika traži kartu više - jer smijeh je lijek - poručuje se u najavi splitske izvedbe.

'Grupna terapija' održat će se u petak, 13. listopada, s početkom u 21 sat u dvorani Lora. Rezervacija mjesta može se napraviti putem telefona 095 527 1852, Facebooka te e-mailom: komedija.u.lori@gmail.com.

Ulaznice su u prodaji svaki dan na blagajni Lore od 17 do 20 sati i u sustavu Croatia-tickets.  

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare