Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hit 'Pomahnitali' u Splitu: Komedija o žrtvama društvenih mreža i selfie kulture

Hit 'Pomahnitali' u Splitu: Komedija o žrtvama društvenih mreža i selfie kulture

Predstava igra u Lori u subotu, 21. listopada, s početkom u 19 sati

Hrvatska premijera beogradske komedije 'Pomahnitali' čije autorstvo potpisuje Tatjana Kecman, izvrsna beogradska glumica, autorica 12 komedija koju mnogi uspoređuju s legendarnom Sonjom Savić. Njezin partner u ovoj dinamičnoj komediji je Miloš Đorđević.

Predstava je posvećena ovisnicima Facebooka, Instagrama, Twittera, kao i drugim žrtvama selfie kulture i ostalih oblika virtualnih stvarnosti.

Ova komedija se bavi ljudima koji su postali opsjednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci, koja za cilj ima uspjeh (ma što to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe s živčanim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete 'savršenu' formu. Dane okončavaju tako što umorni od borbe, gužve, svađa, s osjećajem nezadovoljstva i izopćenosti, za utjehu okače selfie na kojem sve blista baš kako treba - savršeno!

- I ovaj put recept za iskreni smijeh su životne situacije u kojima se svi prepoznajemo, a predstava za koju se svugdje traži karta više, svojom dinamikom i pametnim humorom nasmijat će vas do suza - poručili su organizatori.

Predstava igra u Lori u subotu, 21. listopada, s početkom u 19 sati, a ulaznice su u prodaji putem sustava Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Karte se mogu kupiti i u dvorani Lora svakim danom od 17 do 20 sati, a broj mobitela za rezervacije je 095 527 1852.

Vaša reakcija na temu