Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HIT MJUZIKL U DALMACIJI: 'Mi o vuku' stiže u Split, Hvar i Zadar!

HIT MJUZIKL U DALMACIJI: 'Mi o vuku' stiže u Split, Hvar i Zadar!

Manuela Švorcan i Bojan Jambrošić djecu će kroz pamtljive songove i igre riječi naučiti da ne trebaju zdravo za gotovo uzimati sve informacije iz elektroničnih medija

Hit mjuzikl za djecu 'Mi o vuku' stiže u Split, Hvar i Zadar! Rijetko koja dječja predstava izazove ovoliko pažnje prije odigrane premijere. Pretpremijerna izvedba bila je dovoljna da se dobar glas o dječjem mjuziklu 'Mi o vuku' pronese čitavom Hrvatskom, a ususret zagrebačkoj premijeri u KD 'Vatroslav Lisinski' priliku za upoznati Vuka imat će mali Dalmatinci. Dodajmo da je zagrebačka premijera,  uz još dva termina, odavno rasprodana, dok za četvrtu izvedbu ulaznice već nestaju.

O mjuziklu 'Mi o vuku' može se štošta zanimljivo kazati. Autorski projekt Igora Weidlicha, pod redateljskom palicom Roberta Boškovića, te s mladim i talentiranim glumačkim timom kojeg čine Manuela Švorcan i Bojan Jambrošić djecu će kroz pamtljive songove i igre riječi naučiti kako informacije kojima su bombardirani iz svih elektroničnih medija ne treba uzimati zdravo za gotovo već kritičkim razmišljanjem doći do prave istine.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i vuk napokon sretnu licem u lice! 

Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i učenicima nižih razreda osnovne škole, a kroz formu mjuzikla, koji nemaju često prilike upoznati, uči ih toleranciji, kreativnosti i osjećaju za pravdu, igrajući se njima poznatim bajkama braće Grimm.

Stoga mame, tate, djedovi i bake, zapišite u svoje kalendare 26., 27. siječnja te 8. veljače jer u Splitu, Hvaru i Zadru imate priliku pogledati najnoviji mjuzikl 'Mi o vuku' koji će razveseliti vaše mališane.

Producenti dalmatinskog dijela turneje su Anet Rožić i Darko Batinić.

- Interes djece u Dalmaciji za ovim mjuziklom je nadmašio sva naša očekivanja. Upiti nam stižu iz svih gradova Dalmacije, a mi ćemo se potruditi da svi oni, a posebno manja mjesta, dobiju priliku pogledati ovaj bajkoviti mjuzikl - rekao nam je Darko Batinić.

Anet Rožić je dodala:

- Posebno nas veseli reakcija mališana i roditelja s otoka Hvara koji su se samostalno organizirali pa na predstavu stižu iz svih mjesta s otoka te ovim putem obećavamo i Bračanima, Korčulanima i Višanima da uskoro stižemo i k njima!

Mjuzikl 'Mi o vuku' u Splitu gostuje u subotu, 26. siječnja, u dvorani Lora s predstavama u 12 te u 17 sati, a u Hvaru u nedjelju, 27. siječnja, u galeriji Arsenal u 12 sati. Zadarska izvedba je u petak, 8. veljače, u dvorani Arsenal.

KAKO DO ULAZNICA?
Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40 kuna. Karte za splitske izvedbe mogu se kupiti od ponedjeljka, 21. siječnja, na blagajni Lore od 15 do 19 sati ili online u sustavu www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. 
Informacije i rezervacije vrše se na 091 528 4304.
Ulaznice za hvarsku izvedbu su u prodaji online na croatia-tickets.com ili se mogu rezervirati na 091 528 4304.
Više informacija na Facebook stranici Amadeus events.
Vaša reakcija na temu