Ivan Šarić u Aurori 28. travnja

Ivan Šarić u Aurori 28. travnja

Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema

Stand up komičar Ivan Šarić gostuje u Aurora klubu, show se održava u subotu, 28. travnja, od 21 sat, traje 120 minuta, nakon čega slijedi prigodni trash party. 

Šarić se stand up komedijom bavi od 2006. godine od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i u Engleskoj. Pripadnik je novog vala stand up komičara, njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičkog pogleda na samog sebe.

Njegov preobražaj iz mladog klinca zaljubljenog u svijet informatike u isto tako mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima i šire, počinje 2004. godine kad je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa. Danas bi vrijedilo pitati njegovog prijatelja kako je nanjušio talent kod tada 24-godišnjeg Šarića. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi brojku od preko 1500 nastupa.

Ivan izvodi samostane autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata. Ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon. Tako je 2016. godine proslavio svojih 10 godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski . I to dva puta. Tada ga je u ta dva dana gledalo 3500 ljudi.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u Adriaticket prodajnim mjestima ili web stranici.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare