Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izabela Martinović: Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene

Izabela Martinović: Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene

Danijela zna koliko je beskrajno volim, kao i ona mene, a ovo pišem da to znate svi vi koji čitajući takve članke možda pomislite drugačije

Danijela Martinović je na predavanju u crkvi sv. Frane u Zadru između ostalog govorila o boli koju je proživljavala dok je njena sestra Izabela bila teško bolesna.

Nakon što je objavljena vijest da je šokirana jer nije znala da će Danijela govoriti o njenoj bolesti, na svom Facebooku se požalila napisavši da je njena izjava krivo shvaćena. 

- Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene, pa tako ni maliciozni senzacionalistički naslov, rečenice izvađene iz konteksta i sve ono što neki novinari rade kako bi podigli čitanost. Danijela zna koliko je beskrajno volim, kao i ona mene, a ovo pišem da to znate svi vi koji čitajući takve članke možda pomislite drugačije - napisala je Izabela, a Danijela je njenu objavu podijelila na svojim društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu