Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izbor za najljepšu djevojku Splitsko-dalmatinske županije: 'Dođite u odjeći koja ističe figuru i ženstvenost, te cipelama na višu petu'

Izbor za najljepšu djevojku Splitsko-dalmatinske županije: 'Dođite u odjeći koja ističe figuru i ženstvenost, te cipelama na višu petu'

Casting će biti organiziran u Sinju, Imotskom, Trogiru, Splitu i Makarskoj

Ovog vikenda kreću odabiri najljepših djevojaka za izbor Miss Splitsko-dalmatinske županije i to u Sinju, Imotskom, Trogiru, Splitu i Makarskoj.

- Pozivamo sve djevojke od 18 do 24 godine, minimalne visine 170 cm, da se prijave i dođu na casting u svoj najbliži grad. Dođite u odjeći koja ističe figuru i ženstvenost i cipelama na višu petu. Možda vam upravo titula Miss Splitsko-dalmatinske županije bude nova prekretnica u životu, pokažite da ste lijepe i talentirane - pozivaju organizatori.

Za prijavu potrebno je popuniti prijavnicu na službenoj web stranici i pojaviti se na castingu. Izbor za Miss svijeta od prošle godine prednost daje djevojkama talentiranim za ples i pjevanje, te se posebna pažnja posvećuje dodatnom usavršavanju finalistica. Zbog toga organizator kreće s temeljitim pripremama, te vrši castinge svih polaznica srednjih škola i fakulteta u županiji.  

Od ove godine, licencirani organizator izbora Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske / Miss World je tvrtka Split Event d.o.o.

Nakon castinga, održat će se finalni županijski izbor 21. svibnja u 20 sati u Splitu u hotelu Atrium. U natjecanju će biti 12 finalistica, a u rujnu će se održati nacionalni izbor za Miss Hrvatske.

RASPORED CASTINGA

1. travnja - 11 sati, SINJ, Hotel ALKAR

8. travnja - 11 sati, IMOTSKI, Hotel VENEZIA

9. travnja - 14 sati, TROGIR, Hotel PAŠIKE

6. svibnja - 11 sati, SPLIT, Gladiator Club, Žnjan

7. svibnja - 15 sati, MAKARSKA, Hotel PARK

Vaša reakcija na temu