Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Izložba 'LUT kod Radovana: Kartolina moga mista' otvara se u srijedu

Izložba 'LUT kod Radovana: Kartolina moga mista' otvara se u srijedu

U izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira

Uoči Međunarodnog dana muzeja koji se ove godine obilježava temom Muzeji za edukaciju i istraživanje, u srijedu, 15. svibnja 2024. u 19.30, u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira otvorit će se humanitarno-prodajna izložba 'Lut kod Radovana: Kartolina moga mista'.

Treća je ovo godina zaredom u kojoj Likovna udruga Trogir organizira izložbu u suradnji s Osnovnom školom Majstora Radovana i Muzejom grada Trogira, istovremeno djelujući humanitarno i pričajući posebne, kreativne i živopisne likovne priče o Trogiru. Kartolina moga mista, izložba prepuna neobičnih gradskih motiva koje su pripremili učenici, njihova mentorica Magdalena Kudelik i pojedini članovi LUT-a bit će otvorena do 24. svibnja 2024. godine.


'Za vas smo pripremili originale, printeve i prave unikatne razglednice s logom škole. Nemojte reći da niste znali jer vjerujemo da će se radovi, nakit, pogotovo razglednice, prodati već u prvih nekoliko dana. Vidimo se u srijedu u Muzeju grada Trogira, jer i dalje vjerujemo u dobra djela i čaroliju', poručili su organizatori.

Međunarodni savjet muzeja (ICOM) sa sjedištem u Parizu ovogodišnjom temom MDM – Muzeji za edukaciju i istraživanje želi istaknuti značaj muzeja kao dinamičnih obrazovnih ustanova koje gaje i potiču učenje, otkrivanje i razumijevanje. Osim izložbe LUT kod Radovana,u petak, 17. svibnja, dan uoči Međunarodnog dana muzeja Muzej grada Trogira časti sve posjetitelje mogućnošću besplatnog razgledavanja stalnog postava od 10.00 do 14.00 sati.

Vaša reakcija na temu