Jedna od najvećih zvijezda kontorcionizma dolazi u Split

Jedna od najvećih zvijezda kontorcionizma dolazi u Split

Švicarka Nina Burri održat će trosatnu radionicu

Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 organizira masterclass kontorcionizma s jednom od najvećih zvijezda ove cirkuske discipline Ninom Burri iz Švicarske! Masterclass se održava 17. rujna u HALI 100 od 20 do 23 sata.

Nina Burri definitivno ima netipičnu kontorcionističku priču jer se ovom cirkuskom disciplinom počela baviti u tridesetima, nakon desetogodišnje profesionalne karijere balerine. Iako je baletnom karijerom stekla odličnu podlogu za kontorcionizam, isto je neobično što se s njim počela baviti tako kasno i tako uspješno.

- Na trosatnoj radionici Nina će nas prvo provesti kroz anatomiju razgibavanja, a zatim ćemo razgibati čitavo tijelo i bitne skupine mišića/ligamenata koji će nam pomoći da svaki dan možemo ulaziti dublje u vježbe. Na radionici ćemo koristiti tehnike iz pilatesa, joge i naravno, kontorcionizma - rekla je Antonia Kuzmanić iz kolektiva ROOM 100.

- Nina će nam također približiti njezinu svakodnevnu rutinu treniranja i znanje koje ima o treningu u različitim životnim dobima. Na kraju radionice imat ćemo priliku za Q+A (pitanja i odgovore) i Nina će raditi individualno s polaznicima da im pomogne identificirati na ćemu bi trebali jače raditi ako žele napredovati u kontorcionizmu - dodala je.

Ova radionica namijenjena je polaznicima svih levela jer će Nina prolaziti kroz početne, srednje i napredne vježbe tako da nitko ne ostane zakinut za informacije i pomoć u razgibavanju.

Cijena radionice je 200 kuna, a rezervacija mjesta unaprijed je obavezna (099 668 1189).

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare