Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joe 2 Shine i Kosta Radman otvaraju ljetnu sezonu Makarane

Joe 2 Shine i Kosta Radman otvaraju ljetnu sezonu Makarane

Nakon zalaska sunca, beach klub svake večeri postaje veliki plesni podij

Hrvatski DJ-i Joe 2 Shine i Kosta Radman u petak, 6. srpnja, otvorit će ljetnu sezonu popularnog makarskog kluba Makarana. Jedan od najljepših beach klubova na Jadranu na ljetnoj pozornici s veličanstvenim pogledom na Jadransko more priprema, kako kažu,  party za pamćenje.

Joe 2 Shine dugogodišnji je rezident najpoznatijih hrvatskih klubova i svjetskih festivala te jedan od najtraženijh domaćih DJ-a koji u Makarani nastupa prvi put. Tijekom godina nastupao je u više od 140 klubova, redovan je gost najpoznatijih festivala i partyja poput Ultra Europe i Fashion TV partyja, a nastupa uz bok svjetskim zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Sigma, Plastic funk, Nicky Romero, Jerry Ropero, The Shapeshifters, Freemasons i drugi. Autor je glazbenog programa House & Trumpet koji nesvakidašnjem spojem house glazbe i romskog orkestra oduševljava diljem svijeta, a ulaznice za ovaj hit glazbeni program rasprodane su i do šest mjeseci unaprijed.

Kosta Radman jedan je od najboljih domaćih DJ-a čiji je talent iz dana u dan sve više prepoznat diljem svijeta. Svoje glazbeno putovanje započeo je još u tinejdžerskoj dobi, a značajan uspjeh ostvario je 2014. godine kao jedan od izvođača na prestižnom Ultra Europe festivalu. Već sljedeće godine izdao je jedan od svojih najpopularnijih albuma Sidekick koji su podržali svjetski DJ velikani poput Hardwella, Davida Guete, Feddea Le Granda i drugih. Na festivalima diljem regije Kosta oduševljava brojne obožavatelje elektroničke glazbe te ostavlja zapažen trag nastupajući uz bok Tiestu, Hardwellu, Don Diablu, Showteku, Nicky Romeru i mnogim drugima. Osvojivši titulu hrvatskog ambasadora u kategoriji 'Najbolji EDM DJ' na prvom organiziranom javnom glasovanju putem online nagrada u hrvatskoj elektroničkoj glazbi, Kosta Radman nedvojbeno je potvrdio status vrhunskog izvođača.

Makarska ljepotica u protekle dvije sezone osvojila je srca tisuća domaćih i stranih gostiju, a nova ljetna avantura obećaje do sad najuzbudljivije ljeto ispunjeno vrhunskom glazbom, svjetskim i domaćim hitovima, scenskim nastupom plesnih umjetnika iz cijelog svijeta i brojnim drugim iznenađenjima.

Osvježeni prostor Makarana Beach Cluba krase prostrane terase s ležaljkama za uživanje u panoramskom pogledu na more. Središnji bar veselih boja s bogatom ponudom ljetnih napitaka idealno je mjesto za sklapanje novih prijateljstava. Nakon zalaska sunca, Makarana svake večeri postaje veliki plesni podij čije će zvjezdano nebo i ovog ljeta bez sumnje svjedočiti brojnim novim ljetnim ljubavima. 

Vaša reakcija na temu