Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Blagdanska moda za najmlađe
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Blagdanska moda za najmlađe

Mlade dame i gospodinčići ipak najviše vole osjećati se udobno i toplo u svojoj odjeći, a udobnost i kvalitetni, prirodni materijali su prvo pravilo pri izboru dječje odjeće i obuće

Na kraju jesenske vrtićko-školske sezone, tijekom koje se vjerojatno nisu izvlačili iz udobnih trenerki i majica, vaši mališani sigurno su se zaželjeli malo 'šminke'. Brojna druženja s obitelji i prijateljima, večernji izlasci i šetnje po bajkovitim, svjećicama osvijetljenim gradovima idealna su prigoda da se i djeca urede, odjenu svoje najljepše haljinice i najsvečanija odijela. 

Bundica Mayoral, Sara, cijena na upit; Vunena kapa OVS, 59,95 kn; Cipele Naturino, 640 kn; Suknjica Next, 149 kn; Kuglice za bor Müller, 23,90 kn; Igračka anđeo Home Sweet Home, 199,99 kn

Za predblagdanske i blagdanske dane djevojčice će sigurno uživati u sjajnim suknjicama i haljinicama od tila, šljokicama, mekim bundicama i nježnoj paleti ružičastih tonova, kakve vam predlaže Jokerova stilistica, a lak na cipelicama još uvijek je nezamjenjiv. 

Sako Mayoral, Sara, cijena na upit; Šal OVS, 69,95 kn; Hlače OVS, 179,95 kn; Košulja Blu Kids, 159 kn; Kapa OVS 69,95 kn; Cipele Naturino, 510 kn; Drveni vlakić Toy&Joy, 149,99 kn

Dječacima će možda trebati malo više uvjeravanja u to da u sakou izgledaju tip-top, jer kad bi se njih pitalo, prvi izbor bi većini bio - sportski dres, ali čim se ugledaju u ogledalu u novom 'mladi gospodin' izdanju, oduševit će se. Tamni vuneni kaputić ili karirani sako, kapa i šal i fina košulja te kvalitetne gležnjače, vašeg će juniora pretvoriti u malu modnu senzaciju.   

Mlade dame i gospodinčići ipak najviše vole osjećati se udobno i toplo u svojoj odjeći, a udobnost i kvalitetni, prirodni materijali su prvo pravilo pri izboru dječje odjeće i obuće. Brojne Jokerove trgovine dječjom odjećom i obućom nude upravo to – kvalitetu, udobnost i dobre materijale.

Za razbibrigu i igru, odabrali smo i nekoliko zanimljivih igračaka, upravo na vrijeme za napuniti čizmicu onom dugoočekivanim predmetom želja kojeg je baš Sveti Nikola obećao donijeti vašem mališanu.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu