Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Kako se ove sezone odijeva muškarac sa stilom?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Kako se ove sezone odijeva muškarac sa stilom?

Sivi sako i modre hlače ravnog kroja dobra su osnova za graditi profinjen modni izgled, u casual ili business casual varijanti

Iako žene češće modu shvaćaju ozbiljnije od muškaraca, i pripadnici jačeg spola sve više postaju svjesni svog stila, prate trendove i razbijaju ono uvriježeno mišljenje kako muškarci odijevanju ne pridaju veliku pozornost. Posljednjih godina muškaci sve više otkrivaju čari street style mode, muška moda postaje jednako interesantna kao i ženska, a neke modne trikove trendesterice su ukrale upravo iz - muškog ormara. 

Jesen je vrijeme kada muška moda dolazi do punog izražaja, jer napokon na scenu stupaju sakoi, puloveri i svi oni popratni modni dodaci na koje mnogi muškarci čekaju gotovo čitavu godinu. 

Sivi sako i modre hlače ravnog kroja dobra su osnova za graditi profinjen modni izgled, u casual ili business casual varijanti. U novom Jokerovom modnom portfoliu donosimo vam jedan klasičan, ali ipak moderan i sofisticiran stajling, idealan za gotovo sve prilike čija je osnova upravo jedna takva kombinacija.


S klasičnom plavom košuljom i trendi puloverom, nastaje idealna varijanta business casuala, prigodnog za odlazak na posao ili poslovni sastanak. U kombinaciji s trendi T-shirtom s printom, ovaj stajling pretvara se u odličnu kombinaciju za odlazak na piće u omiljenom kafiću.


Kad je muška obuća u pitanju, tu su uvijek dobre stare (ili nove!) gležnjače. Za casual varijantu, odličan par tenisica ide uz svaki outfit - nema boljeg od klasičnih muških 'patika' koje se mogu nositi na odijelo ili jeans.

Za završni touch, tu su neizostavni modni dodaci poput sunčanih naočala, sata ili šala, kojim će svaki muški ljubitelj mode iskazati svoju osobnost. Kao i u svemu, tako i u odijevanju, vrijedi neizostavno pravilo - manje je više. Upravo je jednostavnost najbolji način za postizanje dobrog muškog stila.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu