Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Odijelo kao moćna modna igračka
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Odijelo kao moćna modna igračka

Odijelo demokratično prihvaća sve novitete i sljubljuje se s uličnim stilom u vrlo hip, čak pomalo ironičnoj varijanti

Volimo odijela i gotovo! U mladenačkim i opuštenim varijantama, uz T shirt s porukom, minimalističke bijele, ili ove sezone hipermoderne 'ugly' tenisice, te torbu koja će bojom začiniti total look, odijelo (pogotovo ako je neutralnog dezena) demokratično prihvaća sve novitete i sljubljuje se s uličnim stilom u vrlo hip, čak pomalo ironičnoj varijanti. Pritom kroj odijela mora podržavati ležernost, ali uz pažljivo krojene 'cropped' nogavice i blejzer koji u otkopčanoj verziji daje potpunu slobodu u igri slojevima, a u zakopčanoj nagoviješta struk ili pak ide na oversized varijantu.

Najljepša je u priči s neutralnim, najčešće kariranim sivim odijelom, mogućnost brze i potpune metamorfoze u 'power suit': u istim osnovnim komadima i uz minimalne izmjene, od opuštene djevojke iz susjedstva  pretvarate se u ambicioznu poslovnu ženu kojoj nije pametno stati na put. Par 'ozbiljnih' zatvorenih salonki, kvalitetna bluza čiji će ovratnik dati akcent gornjem dijelu tijela te pametno odabrani accessories - kvalitetan sat, poslovna torba, dobro odabrani ruž i lak za nokte -  komadi su koji će vam biti dovoljni za kreiranje business look-a. 

A s obzirom na to da nam odijelo posljednjih sezona pruža toliku slobodu u kreiranju i kombiniranju, sasvim je razumljivo da ga se još uvijek ne želimo odreći kao ključnog komada u prvim hladnijim danima.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu