Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Recite to odjećom!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Recite to odjećom!

Natpisi u stripovskoj grafici čine odjeću (i dodatke!) razigranima, u elegantnoj tipografiji poručuju 'mi smo esencija mode', u tekstu ukrašenom glitterom dominiraju luksuzom

Brza vremena traže brze informacije: nemamo vremena za duga upoznavanja, prepoznavanje srodne duše, karakterizacije i objašnjenja... ono što je nekad bio tekst, sada je redak ili, još bolje, slika. A modna industrija prepoznala je i posvojila tu našu novu odliku učinivši je jednim od aduta lakih proljetnih komada. 


Majica Mango 99,90 kn; Suknja OS Jeans Story 239 kn; Torba Pinko 2.491 kn; Giorgio Armani Si, 30 ml, 487 kn

Natpisom možete poručiti ono što jeste, ono što želite od života, ono što kod vas ne odlazi u obzir, započeti razgovor 'na zadanu temu' s majice... Pravi mali feministički manifesti izvedeni u ključnim riječima mogu se naći na T-shirtu, ali sve češće i na jaknama, torbama, čak i cipelama, a mi ih volimo i nositi i čitati na drugima.


Fotelja Meblo Trade 3.007 kn; Roza majica Pinko 1.316 kn; Bijela Majica Tajla 199 kn; Šalica Ira Cvjećarnica 49,95 kn; Neseser New Yorker 39,90 kn

Natpisi u stripovskoj grafici čine odjeću (i dodatke!) razigranima, u elegantnoj tipografiji poručuju 'mi smo esencija mode', u tekstu ukrašenom glitterom dominiraju luksuzom. Prošetali smo Jokerovim trgovinama i pronašli najatraktivnije proljetne komade uz koje ćete svijetu reći ono što mislite i kako se osjećate, jer vrijeme je da vas čuju!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu