Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još danas traje festival 'Vino Dalmacije' na splitskom sveučilišnom kampusu

Još danas traje festival 'Vino Dalmacije' na splitskom sveučilišnom kampusu

Predstavljanje 50 vodećih dalmatinskih vinara pratio je i program radionica na kojima se tražilo mjesto više

Dvodnevni festival 'Vino Dalmacije' još danas se održava u restoranu Kampus u Splitu. Studentska 'menza' postala je po drugi put dom i mjesto druženja i povezivanja dalmatinskih vinara i ugostitelja. Već prvi dan ostvareni su ciljevi, posjećenost i atmosfera su bili iznad svih očekivanja.

Predstavljanje 50 vodećih dalmatinskih vinara pratio je i program radionica na kojima se tražilo mjesto više, a festival također ima i humanitarnu notu - vinari i splitski chefovi udružili su snage za pomoć dječjem domu Maestral. 

- Iskoristite priliku i još danas posjetite festival, kušajte najbolja dalmatinska vina i odaberite favorite za svoje vinske karte te uživajte u vrhunskim jelima koja će spremati Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin i Josip EterovićVidimo se na sveučilišnom kampusu, od 13 do 19 sati - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu