Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jubilarni Gramophone party večeras u klubu Central!

Jubilarni Gramophone party večeras u klubu Central!

Hitove iz osamdesetih godina do jutra će puštati dva DJ-a

Peti po redu Gramophone party u popularnom splitskom klubu Central osigurat će večeras nezaboravan provod svim gostima željnih antologijskih hitova osamdesetih. Vrhunsku zabavu na podiju otvara DJ Dupli, a do jutra će se plesati uz DJ Stanka Bondžu.

- Gramophone party nezaobilazna je stanica za početak vikend provoda nakon dugog radnog tjedna. Za one najhrabrije, nastavljamo u subotu na Age of Gold partyju. DJ Kosta Radman i DJ Tom Bug rasplesat će vas do zore uz odličan glazbeni mash-up i moderne house poslastice - poručili su iz kluba Central.

Po običaju, starta se u 00.30 sati, a sve dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na već poznatom broju +385 (0)91 3323 234.

Vaša reakcija na temu