Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Judino drvo: Vikend provedite uz Krešu Bengalku i DJ Sneakera

Judino drvo: Vikend provedite uz Krešu Bengalku i DJ Sneakera

Doznajte detalje programa planiranog za petak i subotu


Vikend u Judinom drvu počinje večeras promocijom albuma Kreše Bengalke 'Split Zoo'. Radi se o jednom od najočekivanijih regionalnih hip-hop izdanja 2018. godine koje će biti objavljeno krajem veljače. Na albumu će biti 17 pjesama, glazbu potpisuje Krešo Bengalka, a gostuju Vojko V, Stipe Srdela, Žuvi, Vuk Oreb, Batman 3000, Žuky Brate i grupa Speedheads. Album izlazi sa singlom 'Jim Morrison', a osim splitskog koncerta, Krešo planira koncertnu promociju albuma diljem regije. Koncert u Judinom Drvu prvi je u nizu tih koncerata. Cijena ulaznice je 65 kuna, a svirka počinje u 23 sata.


U subotu nastupa DJ Sneaker, specijaliziran za obradu raznih zaboravljenih plesnih klasika jedan je od rukovoditelja dresdenske etikete Rat Life. Voli glazbu koja prenosi atmosferu i stav prema životu, čak i na parodirajući način. Rano se zaljubio u Detroit i Chicago zvuk, a ubrzo se nalazi i u opskurnom italu, new waveu o minimal synth draguljima koji čine njegove setove i Dunkeltier edite posebno zanimljivim. Podršku za pultom će pružiti rezidenti Cuisine Dub i Oxide. Cijena ulaznice u pretprodaji je  50 kuna, a 70 kuna će se plaćati na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti u Adriatic Social Clubu, Galeriji Food, Matoni i u Judinom Drvu.

Vaša reakcija na temu