Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Katarina Prnjak učit će djecu i mlade manekenstvu: 'Od malih nogu na modne piste!'

Katarina Prnjak učit će djecu i mlade manekenstvu: 'Od malih nogu na modne piste!'

Buduće modele očekuje puno rada na hodu, držanju, poziranju, fotografiranju, učenje o ishrani, zdravom životu...

S početkom školske godine u Splitu kreće i tečaj manekenstva pod mentorstvom bivše miss Hrvatske Katarine Prnjak. Bivša miss Hrvatske, naime, pokrenula je tečaj manekenstva za djecu i mlade - Twist Models.  

- Želja mi je bila da se od malih nogu može stići do modne poste. I sama sam postala član modne agencije Leona u Šibeniku od svoje šeste godine. S obzirom da je meni agencija bila odskočna daska za prijavu na izbor za Miss Hrvatske, tako u budućnosti želim novim naraštajima podariti dovoljno znanja i samopouzdanja da se i sami natječu - otkrila nam je Katarina Prnjak.

Upisuju se tri uzrasta djece - od 6 do 10 godina, od 10 do 14 i iznad 16, a za sve upise do 1. listopada vrijedi i 50 posto popusta na prvi mjesec.

- Kako kvalitetnog rada s djecom posljednjih godina u Splitu nedostaje, kreće ozbiljan rad od najranijih uzrasta. Buduće modele očekuje puno rada na hodu, držanju, poziranju, fotografiranju, učenje o ishrani, zdravom životu, tjelovježbi, ali i danas vrlo važnoj promociji kroz foto bookove, društvene mreže itd. Kroz školsku godinu organizirat će se i tri revije od kojih je prva već na Božić. Važno je to da djeca steknu iskustvo i razbiju strah od publike, a to samopouzdanje pomoći će im u svemu čime se bave u životu. Mogući su angažmani i za razna snimanja reklama, serija i filmova - dodala je Prnjak.

Tečaj će se, dodajmo, održavati u Centru plesa na Gripama.

Vaša reakcija na temu